Innana

“Over Innana, godin die hemel en aarde verbindt. Zij die afdaalt in de onderwereld en daar licht brengt zodat ook de bovenwereld lichter en vreugdevoller wordt. Innana is ook In-Nanna, in de oermoeder, het scheppingsveld van onvoorwaardelijke liefde.”

Over Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Thevissen. Ik woon en werk in Harmelen (bij Utrecht). Ik ben een nieuwsgierig en leergretig wezen. Op zoek naar wegen om mijn en jouw leven op aarde mooier, lichter en liefdevoller te maken.

In mijn spirituele zoektocht die rond mijn twintigste begon, heb ik vele opleidingen en cursussen gedaan. Kilometers boeken verslonden en vele inspirerende mooie mensen ontmoet. Met name de laatste jaren hebben in het teken gestaan van diepgaande persoonlijke helings- en transformatieprocessen. Een zoektocht naar wie ben ik werkelijk, hoe ga ik om mijn hoogsensitiviteit, wat geeft mij energie en vreugde zijn uitgemond in het opstarten van mijn praktijk.

Ik vind het fijn om mensen te helpen zich weer te verbinden met hun essentie, met het vreugdevolle en liefdevolle wezen dat je in wezen bent. Samen met jou te onderzoeken wat jouw stappen zijn, wat jij nodig hebt om meer in overeenstemming met jouw kern te leven.
De zorgvuldigheid die mijn werken in eerdere banen als jurist, manager en ambtelijk secretaris kenmerkte, zet zich ook voort in mijn werken in mijn praktijk.

Mijn levenservaring, kennis en opleiding en ervaring in het begeleiden van mensen zet ik graag in om met je mee te lopen en je een veilige en liefdevolle ruimte te bieden om op te laden en nieuwe stappen te gaan zetten.

Ik heet je warm welkom!

Jacqueline Thevissen

 

Get Started

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In hac habitasse platea dictumst. Morbi suscipit dui id magna.