Access Bars®Sessie

by | 01-Jan-2023 | Individuele sessies

De Acces Bars & healing sessie

Waar verlang je naar?

  • Meer ontspanning in je lijf?
  • Een kalmer hoofd?
  • Meer contact met je lijf?
  • Verbinding met je gevoelens en je hart?
  • Nieuwe mogelijkheden?

Hoe?

Ik werk met een combinatie van Access Bars® en healing. Eerst zorgen we ervoor dat je lijf zich meer ontspant en opent zodat je de sessie zo optimaal mogelijk kunt ontvangen. Daarna start ik met Access Bars. Het biedt de mogelijkheid aan je lichaam om op een zachte en ontspannen wijze allerlei belemmerende gedachten en emoties los te laten en ruimte te creëren voor wat jij graag zou willen.

Terwijl je ontspannen (gekleed) ligt op de behandeltafel, raak ik heel licht 32 punten en banen aan op je hoofd. De energiebanen tussen de aanrakingspunten worden Bars genoemd. Door de aanraking kan de vastzittende energie weer gaan stromen. Waar nodig combineer ik de behandeling met Beyond healing, klanken, lichttaal, creatieprotocollen en remedies zodat je nog dieper kunt loslaten en healing kunt verwelkomen.

Deze behandeling geeft je de mogelijkheid om los te laten wat je niet meer nodig hebt aan stress, angsten, gedachten en ideeën over bijvoorbeeld relaties, gezondheid etc. Je creëert ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden.
Ook kinderen hebben baat bij de behandeling want ze zijn daarna rustiger, leren makkelijker en slapen beter.

Mensen ervaren een grote ontspanning, meer rust en ruimte in hun hoofd en lijf en slapen beter na een behandeling. Je komt meer tot jezelf.

Omdat we in een hectische maatschappij leven is het aan te raden om regelmatig (elke 4-6 weken) je Bars te laten ‘runnen’. Zie het als preventief onderhoud.

Voor een afspraak of meer informatie, bel me via 06-13885908 of stuur me een berichtje.
Wil je eerst kennis komen maken, dat kan! Een kennismakingsgesprek is gratis.

Kies Jouw Sessie

Maak je keuze uit de onderstaande soorten sessies, combinaties zijn ook mogelijk.

Maak een afspraak!

Boek een sessie of geef je op voor een workshop!
Stuur een e-mail naar info@jacquelinethevissen.nl