Loslaten – Access Bars

  Loslaten via Access Bars® behandeling

Verlang je naar:

  • meer ontspanning in je lijf?
  • een kalmer hoofd?
  • meer contact met je lijf?
  • verbinding met je gevoelens en je hart?
  • nieuwe mogelijkheden?

Hoe?

Access Bars® biedt de mogelijkheid aan je lichaam om op een zachte en ontspannen wijze allerlei belemmerende gedachten en emoties los te laten en ruimte te creëren voor wat jij graag zou willen.

Terwijl je ontspannen (gekleed) ligt op de behandeltafel, raak ik heel licht 32 punten en banen aan op je hoofd. De energiebanen tussen de aanrakingspunten worden Bars genoemd. Door de aanraking kan de vastzittende energie weer gaan stromen. Deze behandeling geeft je de mogelijkheid om los te laten wat je niet meer nodig hebt aan stress, angsten, gedachten en ideeën over bijvoorbeeld relaties, gezondheid etc. Je creëert ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden.
Ook kinderen hebben baat bij de behandeling want ze zijn daarna rustiger, leren makkelijker en slapen beter.

Mensen ervaren een grote ontspanning, meer rust en ruimte in hun hoofd en lijf en slapen beter na een behandeling. Je komt meer tot jezelf.

   

Tarief

Een Access Bars® sessie duurt 1,5 uur en kost 95 euro  of
Transformatiepakket van 3 Access Bars ® sessies (3 x 90 min): 270 euro
Je mag ook sessies uit het pakket aan iemand anders cadeau doen.

Omdat we in een hectische maatschappij leven is het aan te raden om regelmatig (elke 4-6 weken) je Bars te laten ‘runnen’. Zie het als preventief onderhoud. 

Voor een afspraak of meer informatie, bel me via 06-13885908 of stuur me een berichtje via info@jacquelinethevissen.nl
Wil je eerst kennis komen maken, dat kan! Een kennismakingsgesprek is gratis.

Meer achtergrondinformatie

Access Consciousness® biedt pragmatische, makkelijke en krachtige tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen. Gary Douglas en dr. Dain Heer hebben deze technieken ontwikkeld om jou te bekrachtigen en daarmee de wereld te veranderen. Access Bars is een van de tools en het startpunt binnen Access Consciousness.

Door de kunst van het stellen van vragen, door middel van verbale processen, door het toepassen van energetisch lichaamswerk zoals de Bars en andere lichaamsprocessen, begin je te ontsluiten waar jij vast zit in de beperkingen van deze realiteit met beperkte keuzemogelijkheden.
Hoe meer vragen je stelt, hoe meer keuzes je tot je beschikking krijgt en hoe meer bewustzijn jij krijgt van de mogelijkheden.

Access Consciousness geeft je mogelijkheden om volledig bewust te worden en te gaan functioneren als het bewuste wezen dat je werkelijk bent. De eerste stap is een Access Bars sessie te ervaren of  de eendaagse Access Bars training te gaan doen.

DOEL VAN ACCESS IS EEN WERELD VAN BEWUSTZIJN & EENHEID CREËREN
Bewustzijn & Eenheid omvat alles en veroordeelt niets. Het is het vermogen om in elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets te veroordelen en het hele universum te laten zijn wat het is. Zodra je geen oordeel meer over iets hebt, kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wilt dat het is, niet voor wat het zou moeten zijn, maar gewoon zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen.