Herverbinden – Reconnectie

Ben je klaar voor een grote sprong in je bewustzijn, versnelling van je proces?

Het laten herverbinden van jouw systeem van meridianen en acupunctuurpunten met het kosmische systeem van de zogenaamde axiatonale lijnen, brengt je dit. Op een bepaald punt in de ontwikkeling van de mensheid zijn er verbindingen verbroken. Het herstel van de verbindingen met het oorspronkelijke veld van de aarde en kosmos, brengt je in contact met de kosmische helings- en levensenergie. Het brengt je dichter bij je oorspronkelijke zelf.

Het gaat om oeroude informatie die overgeleverd is. In deze tijd staat het proces bekend onder namen als bijvoorbeeld Consciousness Energy activatie & calibratie en The Reconnection™.

In een tweetal sessies van zo’n anderhalf uur die binnen 3 dagen plaatsvinden, herverbind ik jouw systeem. Dit verloopt volgens een vast patroon van lijnen en punten. Je ligt gekleed, zonder schoenen op de behandeltafel.

Of je veel of weinig tijdens de sessies ervaart, zegt niets over de uitwerking daarna. In de weken en maanden erna gaat het proces zich ontvouwen op een wijze die past bij jouw blauwdruk. De een ervaart dat er meer contact met zijn hart en intuïtie ontstaat, een ander krijgt meer contact met engelen en verrezen meesters. Of er treedt een uitlijning op en verankering van bewuste stilte en vrede. En wat is er nog meer mogelijk? Vul niet vooraf in, maar verwacht wel. Het gaat om heling en versnelling van bewustwording in overeenstemming met jouw blauwdruk.

In principe is de activatie eenmalig. Maar ik heb zelf gemerkt dat herhaling over meerdere jaren, steeds weer nieuw bewustzijn ontsluit.

Ik zou je sterk aanraden om ter voorbereiding één of meer energetische & lichaamsgerichte coachingssessies af te spreken zodat je meer geopend en afgestemd de reconnectie in gaat.

De prijs van de twee sessies is 222 euro.

Als je vooraf eerst een openende sessie hebt dan is de pakketprijs voor de drie sessies 333 euro