Praktijkinformatie

“Over Innana, godin die hemel en aarde verbindt. Zij die afdaalt in de onderwereld en daar licht brengt zodat ook de bovenwereld lichter en vreugdevoller wordt. Innana is ook In-Nanna, in de oermoeder, het scheppingsveld van onvoorwaardelijke liefde.”


Praktijk Innana

Energetische & lichaamsgerichte coaching en meditatie
Jacqueline Thevissen
Korenmolen 60
3481 AW HARMELEN
Bel 06-13885908 of via whatsapp
Mail via contactformulier
KvK 71240683

 


Tarieven 2023

Als je een afspraak hebt en jij of je huisgenoten zijn positief getest op Corona of zijn (nog) niet getest maar hebben last van klachten zoals verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, oorpijn, geur/smaakverlies en / of koorts verzet dan je afspraak naar een later tijdstip!

Kennismakingsgesprek:                gratis

Individuele sessie Opschonen Access Bars® & Healing:
Sessie 2 uur:                                              130 euro
Transformatie Pakket van 3 sessies:    355 euro
Je mag een sessie uit het pakket ook cadeau doen aan iemand anders.

Energetische & lichaamsgerichte coaching:
Sessie max 2 uur:                                       130 euro  
Verlenging sessie: 30 euro per half uur

Herverbinden – reconnectie:
Twee sessies van ong 100 min                  244 euro
Pakket van openende sessie & herverbinding, 3 sessies: 355 euro

Telefonisch / online consult:
per 30 min                                                    30 euro

Op verzoek is ook een wandel coachingsessie mogelijk. Bij voorkeur wandelen we in het gebied bij kasteel Haarzuilens. Een wandelsessie is max. 1,5 uur min en kost 95 euro

Workshops of meditatiebijeenkomsten:
Voor tarieven en voorwaarden zie op pagina workshops.


Overige informatie en voorwaarden

  • Afzeggen van een reeds gemaakte afspraak voor een individuele sessie kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Daarna dient de gereserveerde tijd gewoon betaald te worden. Als je een afspraak hebt en jij of je huisgenoten zijn positief getest op Corona of zijn niet getest maar hebben last van klachten zoals verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, oorpijn, geur/smaakverlies en / of koorts verzet dan je afspraak naar een later tijdstip! Ook als het binnen 24 uur is. Jouw gezondheid en die van mij en mijn gezinsleden gaan voor en voorlopig hanteer ik dan de 24 uurs regeling niet.
  • Sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding door een zorgverzekeraar.
  • Betalingswijze:  via mobiel betaalverzoek of contant.
  • De praktijkruimte is schoeiselvrij. Graag sloffen of warme sokken meenemen. Je schoenen kun je na binnenkomst uittrekken en in de hal neerzetten.
  • Sessies zijn intensief en werken na. Drink veel water op de dag en de dagen erna. En als het mogelijk is zorg dat je na de sessie niet meer zo veel hoeft en wat tijd voor jezelf hebt.

 

Disclaimer
Voor alle diensten die ik lever geldt dat er geen sprake is van medische behandeling en er wordt geen medische diagnose gesteld. Een sessie kan nooit een medisch advies van een arts of medisch deskundige vervangen. Je blijft verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Ik bied coaching met een brede reikwijdte waarbij jij eigenaar blijft van je proces. Wanneer je erg labiel bent en geen eigenaarschap over je leven voelt en / of ervaart dat je jezelf niet kunt dragen, dan is het verstandig om naar je huisarts te gaan voor een doorverwijzing naar een psychloog of ander hulpverlener.
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden zoals vermeld op deze website.