Reacties

 Reacties 

♥ Van Gideanne:

” Jacqueline is warm en betrokken. Ze weet altijd snel tot de essentie te komen en dit aan te pakken op een diepere laag dan waar ik zelf bij kan. Ze werkt met zachte hand en ondersteunt dit met remedies, healings of klankschalen. Net wat nodig is op dat moment.

Afgelopen week heb ik een Access Bars Sessie bij haar gedaan en ik was erg verrast over hoe ik me voelde de dagen erna. Ik was ontspannen, voelde me vol zelfvertrouwen en zat in een heel fijne flow.

Ik voelde letterlijk de levensenergie stromen en heb mede daardoor mooie stappen gezet op weg naar het starten van mijn eigen praktijk. Ook heb ik mijn examen rustig en zonder stress kunnen voorbereiden en met een heel goed resultaat afgerond.


♥ Van Marloes Valkering:

Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom en geheel op mijn gemak bij Jacqueline door haar warmte en openheid. 

Hierdoor kon ik de Bars sessie ook met veel openheid  en  lichtheid ontvangen, ook al kwam er veel los. Na deze sessie ervaar ik meer ruimte en verbinding.  

Doordat zij zich met gemak afstemde op mijn wezen, gebeurde er dingen die ik nog nooit eerder heb ervaren…

Kom heel graag nog vaker bij haar op de tafel 🙂

♥ Van Karlijn:

 Jacqueline is ongelofelijk invoelend op wat er in mij gaande was waar ik zelf nog niet helemaal bij kon komen. Zelfs tijdens het eerste telefoontje had ze meteen de vinger op de juiste (en nog geen zere) plek gelegd waardoor voorafgaand aan de sessie in mijn lichaam al een heleboel kon gebeuren om zich voor te bereiden op de sessie.

De sessie zelf was “beyond the beyond”. Zoveel gebeurd, zoveel aangeraakt en in / aan het licht gekomen en ik voel me veel meer thuis in mezelf. Ik kan niet wachten tot de volgende ontmoeting. Maar voel ook dat deze sessie nog heel wat integratietijd nodig heeft dus we gaan elkaar zeker nog zien (kan niet wachten) en toch zal ‘t moeten wachten.

♥ Van Gonnie:

Jacqueline is een hele warme betrokken persoonlijkheid. Ze is een een expert in haar vak die heel snel aanvoelt waar je pijnpunten liggen en je kan helpen deze te transformeren in je lijf en ook op geestelijk vlak.
Ik heb een aantal barsessies ervaren bij haar in een periode waarin ik heel moe was en het mentaal moeilijk had. Zij kan heel goed luisteren en heeft mij toen ook gecoacht, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg en nieuwe stappen kon zetten.